Donderdag 19 september heeft Walter laten zien dat hij de technieken voor geel zeer goed beheerst. Zeer goed bezig. Op naar het volgende niveau!

 

Donderdag 30 juni hebben hebben Rudy Van de Sompele en Sylvia Clement hun kennis en kunde laten zien voor het gele niveau. Naast technieken is inzet en houding belangrijk. Iets wat zij met recht hebben getoond. Ze mogen met trots hun nieuwe band dragen. Op naar het volgende niveau!

 

Donderdag 10 maart hebben Nelle, Nele, Lina, Emily, Brain, Emelie en Caithlyn bewezen dat ze het materiaal voor geel goed kennen en kunnen. Hun gele band hebben ze met recht verdiend. Op naar het volgende niveau.

Donderdag 23 juni hebben Benten en Tessa laten zien dat ze de stof voor het blauwe niveau goed beheersen. De spirit zit er goed, naast dat de technieken ook technisch goed uitgevoerd werden. En dat terwijl de vloer nat was van het opstijgend vocht.
Weer een stap verder in het gevorderde niveau.

Donderdag 3 maart hebben Lev, Alexander, Louis, Alisa en Kaat laten zien dat ze het materiaal voor geel en oranje onder de knie hebben en dat ze met trots hun nieuwe band kunnen dragen. Op naar het volgende niveau!